Aa
تاریخ : چهارشنبه 3 بهمن 1403
کد 1781

در دیدار مسئول نهضت توسعه عدالت آموزشی در شمال غرب کشور با ریس سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان شرقی مطرح شد:

لزوم همکاری همه جانبه دستگاه های اجرایی در امر توسعه عدالت آموزشی

در راستای تبیین سیاست‌های وزارت آموزش و پرورش در نهضت توسعه عدالت آموزشی در کشور، مسئول نهضت توسعه عدالت آموزشی در شمال غرب کشور به همراه مدیرکل نوسازی مدارس استان با رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی دیدار نموده و در این دیدار بر لزوم همکاری همه جانبه دستگاه های اجرایی در امر توسعه عدالت آموزشی تاکید گردید.
به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان شرقی، در این دیدار، فرهاد فرهودی، مدیرکل نوسازی مدارس آذربایجان شرقی، ضمن قدردانی از حمایت های سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان در امر مقدس مدرسه سازی،  بر تأکید ریاست جمهوری بر توسعه عدالت آموزشی و اهمیت همکاری سایر ارگان‌ها و دستگاه‌ها برای دستیابی به این هدف تأکید کرد.

 وی بیان کرد که تنها با هم‌افزایی و همکاری تمامی نهادها می‌توان به اهداف تعیین‌شده در این زمینه دست یافت و شرایط بهتری را برای دانش‌آموزان فراهم کرد.

همچنین در ادامه این دیدار محمدرضا عامریان، مسئول نهضت توسعه عدالت آموزشی در شمال غرب کشور، نیز بر اهمیت اجرای این نهضت به عنوان یک نهضت ملی و مردمی تأکید کرد و گفت: این حرکت نیازمند مشارکت فعال تمامی اقشار جامعه است.

 وی همچنین به تلاش‌های شبانه‌روزی اداره کل نوسازی مدارس در اجرای این نهضت اشاره کرد و افزود: با همت و همکاری همه نهادها، می‌توان به تحقق عدالت آموزشی و بهبود شرایط تحصیلی دانش‌آموزان دست یافت.

وی در پایان گفت: همراهی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان با اداره کل نوسازی مدارس، خود تحول آفرین بوده و حتما شاهد پیشرفت چشمگیر در عرصه پیشبرد این نهضت و مدرسه سازی خواهیم بود.

در پایان، فتح زاده، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی نیز ضمن قدردانی از تلاش های شبانه روزی در جهادی مدیرکل و کارکنان اداره کل نوسازی مدارس استان در سنگر مقدس مدرسه سازی، بر حمایت همه‌جانبه از نظام تعلیم و تربیت به عنوان رکن اصلی و اساسی جامعه، تأکید کرد.

وی وظیفه حفظ ارزش‌های آموزش و پرورش و تربیت آینده‌سازان جمهوری اسلامی را بسیار مهم دانست و گفت: این سازمان تمام تلاش خود را برای تخصیص هر چه زودتر اعتبارات لازم به کار خواهد گرفت تا بتوان به اهداف تعیین‌شده در راستای عدالت آموزشی دست یافت.

لازم به ذکر است که این دیدار به منظور بررسی و هماهنگی‌های لازم برای اجرای بهتر سیاست‌های آموزشی و ارتقاء عدالت آموزشی در آذربایجان شرقی برگزار شد.