در راستای اجرای نهضت توسعه عدالت آموزشی، در گام اول، ۲ پروژه آموزشی جایگزین مدارس سنگی در روستای سفیده خوان ناحیه ۴ تبریز به دست خبرنگاران افتتاح گردید.
به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان شرقی، در این برنامه که با حضور مسئولین استانی و اصحاب رسانه آذربایجان شرقی برگزار شد، د در گام اول ۲ پروژه آموزشی ۶ کلاسه هر کدام به متراژ ۴۱۰ متر مربع و با اعتباری بالغ بر 30 میلیارد تومان و با مشارکت شرکت سنگین پیمان آذر به مدیریت مهندس بهنام اصغری و مردم و اهالی روستای سفیده خوان در راستای اجرای طرح نهضت توسعه عدالت آموزشی، در عرض ۴ ماه به بهره برداری رسیده و به درخواست اهالی روستا ، به نام مجمتع آموزشی شهید محراب، آیت الله آل هاشم نامگذاری گردید.
فرهاد فرهودی، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان شرقی در آئین افتتاح این مدرسه گفت: امروز مفتخریم که شاهد افتتاح اولین پروژه های نهضت توسعه عدالت آموزشی در شهرستان تبریز هستیم.
وی افزود: شهر تبریز ، همانند تاریخ کهن خود، در ساماندهی مدارس سنگی در نهضت توسعه عدالت آموزشی نیز اولین بوده و امروز شاهد تبلور این نهضت در آذربایجان شرقی هستیم.
فرهودی با بیان این که مردمی سازی، اصلی ترین ویژگی نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی است، اظهار داشت: هسته های مردمی محلی در طی ماه های گذشته و از آغاز این نهضت از مهر ماه، همواره کمک حال این پروژه ها بوده اند و ما نمود تاکید دکتر پزشکیان، ریاست محترم جمهوری بر مردمی سازی پروژه ها در این مدارس به وضوح می بینیم.
وی افزود: امروز این افتتاح نمود همکاری مشترک مردم در کنار دولت بوده و امیدواریم تا پایان سال ۱۴۰۴، برش استانی نهضت توسعه عدالت آموزشی را به نحو احسن و با تحقق ۱۰۰ درصدی به پایان برسانیم و برای سال ۱۴۰۵ و تحقق برش این سال ، پر قدرت ادامه دهیم.
فرهودی بیان کرد: اداره کل نوسازی مدارس باید در هم تنیده با مردم باشد و انتظار دولت این است که در یک محله خیر تنها نبوده و مردم، دهیاران، ریشسفیدان و امام جماعت دست در دست هم کمک حال آن خیر در مراحل ساخت مدرسه باشند فلذا اگر مردم و جمعی در ساخت آن مدرسه کمک کرده باشند، نگهداری آن مدرسه در آینده راحتتر خواهد بود.
وی در پایان گفت: "پول خرج کردن در آموزش و پرورش، هزینه نیست بلکه سرمایهگذاری است و لذا اولویت اصلی ریاست محترم جمهور نیز، مدرسهسازی است که اصلی ترین شاخصه آن در نهضت توسعه عدالت آموزشی، مردمی سازی است و باید این راه را با تلاش مضاعف و شبانه روزی ادامه دهیم.