مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان شرقی، در کارگاه تخصصی نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی، بر لزوم حل عمده مشکلات و نظام مسائل فضاهای آموزشی استان ذیل نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی تاکید نمود.
به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان شرقی، فرهاد فرهودی، مدیرکل نوسازی مدارس استان در کارگاه تخصصی نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی که برای فرمانداران شهرستان های تبریز، جلفا، شبستر، مرند، بستان آباد، اسکو و آذرشهر برگزار شد، اظهار داشت: زمانبندی در نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی برایمان مهم است چرا که زمانمان برای تامین منابع مالی در شهرستان ها از طریق مردم و صنایع بسیار کم بودن و نیازمند عمل سریع می باشد.
وی با اشاره به پیشرفت ۳۰ درصدی نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی در استان آذربایجان شرقی اظهار داشت: پیشرفت هر چه بیشتر در نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی، نیازمند همکاری تمامی ارگان ها و نهاد ها ، علی الخصوص شهرداری تبریز و دیگر شهرداری ها است.
وی با اشاره به سرانه آموزشی در مناطق و نواحی مختلف آموزشی در استان گفت: سرانه آموزشی آذربایجان شرقی در برخی شهرستان ها از جمله تبریز،مراغه ، بستان آباد و شهرستان اسکو به دلیل وجود شهر جدید سهند، پایین بوده و نیازمند توجه ویژه در نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی است.
وی افزود: باید در طول برنامه پنج ساله هفتم پیشرفت و توسعه، متوسط سرانه آموزشی کشور را به ۶/۱ متر مربع برسانیم و انتظار نیز این است تا دست در دست هم برای نظام تعلیم و تربیت تلاش کنیم.
فرهودی خطاب به فرمانداران بیان کرد: خواهش ما این است که با رعایت الگوی عملی نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی که توسط ریاست محترم جمهور تدوین شده، در این نهضت با پای کار آوردن تمامی ارگان ها و نهاد ها و هسته های مردمی، عمده مشکلات فضاهای آموزشی و برش یکساله هدف گذاری شده برای سال ۱۴۰۴ را حل نماییم.
وی با اشاره به اهمیت بند خ ماده ۲۰ برنامه هفتم پیشرفت و توسعه در راستای بخشودگی مالیاتی خیرین، صنایع و بنگاه های اقتصادی بهعنوان مهمترین منبع تامین مالی، گفت: این قانون، ظرفیت مهمی برای نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی است و فرمانداران محترم باید توجه ویژه ای نسبت به این امر و قانون داشته باشند و ما نیز یه عنوان نظام تعلیم و تربیت در استان آذربایجان شرقی در کنار عزیزان هستیم.
فرهودی با تاکید بر اهمیت راه اندازی مجامع خیری در شهرستان ها توسط فرمانداران و ارتباط تنگاتنگ با این مجامع گفت: ظرفیت مجامع خیری، ظرفیت مهمی برای ما است و باید توجه ویژه ای به این موضوع داشته باشیم.
وی در پایان اظهار داشت: باید توجه داشته باشیم که تاکید ریاست محترم جمهور و استاندار محترم در نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی، حل تمام نظام مسائل آموزشی استان و شهرستان ها می باشد و باید دست در دست هم با همکاری و همگرایی تمامی ارگان ها و نهاد ها، گام های بزرگی را در نظام تعلیم و تربیت برداریم.