در آیین آغاز بیستوهفتمین جشنواره خیرین مدرسهساز استان آذربایجان شرقی، جمعی از مسئولان استانی ضمن خیرمقدم به میهمانان، از حضور پرشور خیرین نیکاندیش و دلسوز تقدیر کردند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان شرقی، در ابتدای مراسم، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان شرقی با ابراز خرسندی از برگزاری این رویداد ارزشمند، حضور خیرین را مایه افتخار استان دانست و گفت:
«توسعه و بهسازی فضاهای آموزشی بدون همراهی خیرین نیکوکار ممکن نیست. حضور شما عزیزان در این مسیر، نشانهای از ایمان، مسئولیتپذیری و عشق به آیندهسازان این سرزمین است.»
سپس رئیس مجمع خیرین مدرسهساز استان آذربایجان شرقی ضمن قدردانی از همراهی خیرین و مدیران آموزش و پرورش، اظهار داشت:
«افتخار ما این است که در کنار مردم نیکاندیش استان، توانستهایم گامهای مؤثری در توسعه زیرساختهای آموزشی برداریم. مدرسهسازی، میراثی ماندگار است که ثمرات آن نسلها ادامه خواهد داشت.»
در ادامه، مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی نیز با بیان اینکه خیرین مدرسهساز یاران واقعی نظام تعلیم و تربیت هستند، گفت:
«ثمره تلاشهای شما خیرین عزیز، ایجاد فرصت برابر برای تحصیل همه دانشآموزان است. آموزش و پرورش استان همواره قدردان خدمات ارزشمند و ماندگار شماست.»
بیستوهفتمین جشنواره خیرین مدرسهساز آذربایجان شرقی، با هدف تجلیل از خیرین نیکوکار و ترویج فرهنگ مشارکت در مدرسهسازی، به همت ادارهکل نوسازی مدارس و مجمع خیرین مدرسهساز استان در حال برگزاری است.