Aa
تاریخ : يکشنبه 26 بهمن 1404
کد 2097

مدیرکل نوسازی مدارس آذربایجان شرقی در جمع بانوان خیر مدرسه ساز:

در نوسازی مدارس سیاست‌زدگی جایی ندارد؛ برای ایران و مدرسه می‌کوشیم

مدیرکل نوسازی مدارس آذربایجان شرقی در جمع بانوان خیر مدرسه ساز گفت: «در نوسازی مدارس سیاست‌زدگی جایی ندارد؛ برای ایران و مدرسه می‌کوشیم»
به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان شرقی، فرهاد فرهودی، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان شرقی، در سومین گردهمایی بانوان خیر مدرسه‌ساز، بانوان فعال در شوراهای بانوان و دانش‌آموزان مدرسه‌یار استان، بر نقش برجسته بانوان در پیشبرد نهضت مدرسه‌سازی و توسعه عدالت آموزشی تأکید کرد.

فرهودی با اشاره به اینکه بانوان خیر و روسای شوراهای بانوان در جذب خیرین، تکریم نیک‌اندیشان و ایجاد جریان‌سازی مؤثر نقش محوری دارند، افزود:«انتظار داریم نگاه ویژه‌ای به نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی داشته باشید؛ چراکه بخش قابل توجهی از موفقیت این حرکت بزرگ، وابسته به کنشگری و پیگیری‌های مستمر شماست.»

وی با تأکید بر پرهیز از هرگونه نگاه سیاسی در امر مدرسه‌سازی گفت:«برای ایران، برای مدرسه و برای این مرز و بوم تلاش می‌کنیم؛ فارغ از هرگونه گرایش سیاسی. محور کار ما فقط تربیت آینده‌سازان این سرزمین است.»

مدیرکل نوسازی مدارس استان با یادآوری سخنان خود در آیین معارفه، اظهار داشت:«در نوسازی مدارس طوری کار می‌کنم که انگار ۷۵۰ هزار دانش‌آموز استان، تک‌تک فرزندان من هستند. این باور، مسیر خدمت را برای ما روشن می‌کند.»

فرهودی همچنین خواستار تقویت ارتباط میان شورای بانوان، اداره کل نوسازی مدارس، و مناطق و نواحی آموزش‌وپرورش شد و بیان کرد:«در اداره کل نوسازی مدارس یک تیم هستیم. تیم بودن به معنای هم‌فکر یا هم‌سلیقه بودن نیست؛ بلکه یعنی هنر مکمل بودن، کنار هم بودن و از خودگذشتگی در مسیر خدمت. از شورای بانوان خیر مدرسه‌ساز نیز همین روحیه تیمی را انتظار داریم.»

وی نقش شوراهای بانوان مناطق را در پویش «بساز مدرسه» بسیار مهم دانست و افزود:
«این پویش نماد همدلی در سراسر استان است. ما در این حرکت بزرگ به‌دنبال مشارکت هستیم و شما بانوان، فرماندهان خط مقدم مدرسه‌سازی در استان محسوب می‌شوید.»

مدیرکل نوسازی مدارس در ادامه با اشاره به ضرورت تداوم فعالیت‌ها بدون دلسردی گفت:«در مسیر موفقیت، کنش‌ها و واکنش‌ها نباید ما را خسته کند. ما نباید خسته شویم؛ چراکه هم دولت و هم خیرین و هم مردم، پای کار مدرسه‌سازی ایستاده‌اند.»

این گردهمایی با هدف تقویت شبکه بانوان خیر و افزایش نقش‌آفرینی فعالان مدرسه‌یار در توسعه فضاهای آموزشی استان برگزار شد.