مدیرکل نوسازی مدارس آذربایجان شرقی در سلسله بازدید های خود از مدارس آسیب دیده در استان، طی یک سفر یکروزه به شهرستان مراغه، از مدارس آسیب دیده این شهرستان در جنگ تحمیلی رمضان بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان شرقی در پی حمله اخیر رژیم صهیونیستی – آمریکایی به شهرستان مراغه، که منجر به وارد آمدن خساراتی به تعدادی از مراکز آموزشی شد، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان آذربایجان شرقی، با حضور میدانی در این شهرستان، بر عزم جدی مجموعه برای رفع سریع خسارات و تضمین تداوم فرآیند تعلیم و تربیت تأکید کرد.
فرهودی، مدیرکل نوسازی مدارس استان، ضمن بازدید از ساختمان اداری مدیریت آموزش و پرورش شهرستان مراغه، مدارس شهید صارمی، نمونه آزادگان، امالبنین، هنرستان کشاورزی شهیدان کرمی و مرکز فرهنگیهنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، از نزدیک در جریان میزان آسیبهای وارده به سازهها، تأسیسات و تجهیزات آموزشی قرار گرفت. مدیران این مراکز، جزئیات خسارات وارده را به وی ارائه نمودند.
مدیرکل نوسازی مدارس استان در این بازدید، ضمن ابراز همدردی با جامعه فرهنگیان و دانشآموزان شهرستان مراغه، خاطرنشان کرد: حفظ امنیت جانی دانشآموزان و فراهم کردن محیطی امن و آرام برای یادگیری، اولویت اصلی ماست. ما اجازه نخواهیم داد هیچ وقفهای در فرآیند تعلیم و تربیت دانشآموزان ایجاد شود.
وی افزود: بلافاصله پس از ارزیابی نهایی توسط تیمهای مهندسی، عملیات مرمت، بهسازی و تجهیز مجدد آغاز خواهد شد تا دانشآموزان در کوتاهترین زمان ممکن به کلاس درس بازگردند. ما متعهد به بازگرداندن این فضاها به حالت اولیه و حتی ارتقاء استانداردهای نوین آموزشی و ایمنی در روند بازسازی هستیم.
فرهودی همچنین از رایزنی برای جذب اعتبارات ویژه و اضطراری خبر داد و بر آمادگی کامل مجموعه نوسازی مدارس استان با تمام ظرفیتهای لجستیکی و پیمانکاری برای همکاری با آموزش و پرورش مراغه جهت جلوگیری از هرگونه اخلال در مسیر تحصیلی دانشآموزان تأکید کرد.