Aa
تاریخ : پنجشنبه 31 ارديبهشت 1405
کد 2162

در راستای نهضت توسعه عدالت آموزشی صورت پذیرفت:

افتتاح ۲ پروژه آموزشی با اعتباری بالغ بر ۴۰ میلیارد تومان در عجب شیر

در راستای نهضت توسعه عدالت آموزشی، ۲ پروژه آموزشی با اعتباری بالغ بر ۴۰ میلیارد تومان در عجب شیر افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی، توسعه و ت جهیز مدارس آذربایجان شرقی، فرهاد فرهودی، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان شرقی، در آیین افتتاح این پروژه‌ها با اشاره به اهمیت توزیع متوازن امکانات آموزشی در مناطق مختلف استان، اظهار داشت: «تلاش ما بر این است که هیچ دانش‌آموزی در هیچ نقطه‌ای از استان به دلیل کمبود فضای آموزشی استاندارد، از مسیر تحصیل بازنماند.»

فرهودی با بیان اینکه این پروژه‌ها با رویکرد ایمن‌سازی و استانداردسازی محیط‌های یادگیری احداث شده‌اند، افزود: «مدرسه 6 کلاسه هفت تیر خضرلو با زیربنای ۷۳۳ مترمربع احداث شده و دارای امکانات جانبی نظیر ۱۴۷۰ مترمربع محوطه‌سازی و ۱۸۰ متر دیوارکشی اختصاصی است با اعتباری بالغ بر 31 میلیارد تومان و مدرسه 3 کلاسه شجاعت زاویه شهرستان عجب شیر با زیربنای 143 متر مربع و با ابعتاری بالغ بر 9 میلیارد تومان احداث شده اند.

مدیرکل نوسازی مدارس استان تصریح کرد: «تأمین اعتبار این پروژه‌ها به مبلغ 40 میلیارد تومان از محل بودجه‌های تمام‌دولتی صورت گرفته است که در نهایت با تجهیز کامل به آموزش‌وپرورش تحویل داده می‌شود تا در سال تحصیلی پیش‌رو، پذیرای دانش‌آموزان باشد.»

وی در بخش دیگری از سخنان خود، موفقیت در اجرای سریع این پروژه‌ها را نتیجه تعامل و پیگیری‌های مستمر مسئولان محلی دانسته و گفت: «تحقق این امر، مرهون پیگیری‌های مجدانه و دلسوزانه نماینده محترم مردم شریف مراغه و عجب‌شیر در مجلس شورای اسلامی و حمایت‌های فرماندار پرتلاش شهرستان عجب‌شیر است که به تحقق عدالت آموزشی در این منطقه سرعت بخشید.»

فرهودی ضمن قدردانی از تلاش‌های شبانه‌روزی تیم فنی و مهندسی اداره‌کل نوسازی مدارس استان، ابراز امیدواری کرد: «این فضای آموزشی ایمن و بانشاط، زمینه را برای شکوفایی استعدادهای فرزندان این مرز و بوم فراهم آورد تا سال تحصیلی جدید، آغازگر فصلی نو و موفقیت‌آمیز برای دانش‌آموزان عزیز باشد.»