Aa
تاریخ : سه شنبه 20 مرداد 1405
کد 2231

در راستای نهضت توسعه عدالت آموزشی:

بانک رفاه کارگران، پای کار مدرسه سازی در آذربایجان شرقی

با پیگیری‌های نمایندگان مردم شهرستان‌های شبستر و میانه در مجلس شورای اسلامی، بانک رفاه کارگران در راستای ایفای مسئولیت اجتماعی خود، مشارکت در احداث دو پروژه آموزشی در دادلو شهرستان میانه و تسوج شهرستان شبستر را برعهده گرفت.
به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان شرقی، در این نشست، فرهاد فرهودی، مدیرکل نوسازی مدارس استان ، ضمن قدردانی از پیگیری‌های نمایندگان مردم شهرستان‌های شبستر و میانه و همچنین همراهی و همکاری دکتر اسماعیلی، مدیرعامل بانک رفاه کارگران استان، این اقدام را گامی ارزشمند در مسیر توسعه فضاهای آموزشی استان عنوان کرد.

فرهودی با اشاره به ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های مختلف برای شتاب‌بخشی به روند مدرسه‌سازی در استان اظهار داشت: امروز توسعه فضاهای آموزشی نیازمند همدلی و مشارکت همه بخش‌های جامعه است و حضور بانک‌ها، مؤسسات، بنگاه‌های اقتصادی و خیرین می‌تواند نقش مهمی در تحقق اهداف نهضت توسعه عدالت آموزشی داشته باشد.

وی افزود: «امیدواریم با مشارکت و همکاری بانک‌ها، مؤسسات و بنگاه‌های اقتصادی و همچنین آحاد مردم، بتوانیم در ساخت و ساز و توسعه فضاهای آموزشی استان جهش قابل توجهی ایجاد کنیم تا دانش‌آموزان ما در فضاهایی ایمن، استاندارد و همراه با آرامش به تحصیل بپردازند.»

مدیرکل نوسازی مدارس آذربایجان‌شرقی با تأکید بر اینکه مدرسه‌سازی تنها یک اقدام عمرانی نیست، خاطرنشان کرد: ساخت و توسعه فضاهای آموزشی، اقدامی ماندگار برای آینده کشور و سرمایه‌گذاری برای نسل‌های آینده است و هر مجموعه‌ای که در این مسیر مشارکت می‌کند، در ساخت آینده فرزندان این سرزمین سهیم خواهد بود.

دکتر اسماعیلی، مدیرعامل بانک رفاه کارگران استان نیز در این نشست با تأکید بر اهمیت ایفای مسئولیت‌های اجتماعی و حمایت از توسعه زیرساخت‌های آموزشی، اظهار داشت: بانک رفاه کارگران با نگاه ویژه به حوزه آموزش و پرورش و در راستای مسئولیت اجتماعی خود، آماده است در کنار مجموعه نوسازی مدارس و نمایندگان مجلس، در مسیر احداث و تجهیز فضاهای آموزشی مورد نیاز مناطق مختلف استان مشارکت و همکاری کند.

وی افزود: سرمایه‌گذاری در ساخت مدرسه، سرمایه‌گذاری برای آینده کشور و فرزندان این سرزمین است و امیدواریم این همکاری، زمینه‌ساز اقدامات مؤثر و ماندگارتری در حوزه مدرسه‌سازی و توسعه عدالت آموزشی در استان باشد.