Aa
تاریخ : يکشنبه 5 مرداد 1404
کد 1935

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان شرقی:

لزوم دعوت از صنایع و کارخانجات به نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی در شهرستان سراب

در جلسه نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی شهرستان سراب که با حضور مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان آذربایجان برگزار شد، بر ضرورت هم‌افزایی همه‌جانبه برای ارتقای زیرساخت‌های آموزشی و دعوت از صنایع و کارخانجات برای مشارکت در نهضت توسعه عدالت آموزشی تأکید شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان شرقی، فرهودی، مدیرکل نوسازی مدارس استان در این جلسه  با قدردانی از حمایت‌ها و پیگیری‌های فرماندار شهرستان سراب و نماینده مجلس شورای اسلامی، از نقش مؤثر مشارکت مردمی در پیشبرد اهداف نهضت توسعه عدالت آموزشی سخن گفت. وی خواستار بهره‌برداری کامل از ظرفیت‌های دولتی و مردمی در جهت تحقق عدالت آموزشی شد و اظهار داشت: «دلسوزی برای فضاهای آموزشی، بنیان آموزش و پرورش را مستحکم‌تر می‌کند.»

مدیرکل نوسازی مدارس همچنین به استفاده از ظرفیت بند «خ» ماده ۲۰ قانون مالیات‌ها اشاره کرد و بر لزوم برگزاری جلسات مشترک با صنایع و کارخانجات شهرستان سراب برای جذب حمایت‌ها تاکید کرد.

وی متذکر شد: انتظار می‌رود شهرستان سراب توجه ویژه‌ای به اولویت‌های برش دوم، یعنی تمام نظام مسائل آموزشی شهرستان سراب که در فروردین‌ ماه ابلاغ شده، داشته باشد.

رییس آموزش و پرورش شهرستان نیز با تأکید بر ضرورت نوسازی و بهسازی فضاهای آموزشی، بر همدلی و تعامل سازنده تمامی دستگاه‌ها برای تحقق عدالت آموزشی در سطح منطقه تأکید کرد.