Aa
تاریخ : پنجشنبه 13 آذر 1404
کد 2048

بررسی راه‌های گسترش نهضت عدالت آموزشی؛

دیدار روسای آموزش و پرورش و مجمع خیرین مدرسه ساز شبستر با مدیرکل نوسازی مدارس آذربایجان‌شرقی

در دیداری که با حضور رئیس آموزش‌وپرورش شبستر و رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز این شهرستان برگزار شد، فرهاد فرهودی مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌شرقی بر اهمیت ارتقای امکانات آموزشی و توسعه زیرساخت‌های مدرسه‌ای در شهرستان شبستر تأکید کرد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان شرقی، این نشست با هدف هماهنگی بیشتر برای سرعت‌بخشیدن به پروژه‌های عمرانی و ایجاد بسترهای مناسب آموزشی انجام گرفت.

فرهودی در این دیدار ضمن قدردانی از زحمات نماینده شهرستان شبستر، مدیریت آموزش‌وپرورش و اعضای فعال مجمع خیرین مدرسه‌ساز گفت:«تلاش‌ها و همراهی‌های مسئولان محلی و خیرین مدرسه‌ساز، نقش مهمی در پیشبرد نهضت توسعه عدالت آموزشی ایفا کرده و بدون تردید بخش بزرگی از پیشرفت‌های چند سال اخیر مرهون همین مشارکت‌هاست.»

وی با اشاره به ضرورت برنامه‌ریزی دقیق برای رفع محرومیت‌ها و پاسخ‌گویی به نیازهای آموزشی شهرستان، بر لزوم توجه ویژه به موضوع اختصاص اعتبارات استانی در شورای برنامه‌ریزی شهرستان تأکید کرد و افزود:
«اعتبارات ملی، زمانی افزایش می‌یابند که نیاز در شهرستان وجود داشته باشد و ملاک این افزایش و اختصاص اعتبار ملی، افزایش سهم اعتبارات استانی در جلسات شورای برنامه ریزی است  بنابراین پیگیری این موضوع در جلسات رسمی و تصمیم‌گیری‌ها اهمیت بالایی دارد. افزایش سهم شهرستان از اعتبارات استانی، می‌تواند سرعت نوسازی، مقاوم‌سازی و احداث مدارس جدید را به شکل چشم‌گیری افزایش دهد.»

مدیرکل نوسازی مدارس همچنین با اشاره به سابقه درخشان خیرین شبستر در مشارکت‌های مدرسه‌سازی، پیشنهاد برگزاری جشنواره خیرین مدرسه‌ساز در سطح شهرستان شبستر و همچنین استان تهران را مطرح کرد. وی هدف از این جشنواره را معرفی دستاوردها، تقدیر از خیرین فعال، و ایجاد زمینه برای جذب مشارکت‌های جدید دانست و افزود:«برگزاری یک جشنواره منسجم و حرفه‌ای می‌تواند علاوه بر معرفی ظرفیت‌های شبستر، تصویر واقعی از نیازهای آموزشی شهرستان ارائه دهد و راه را برای جلب پشتیبانی و سرمایه‌گذاری خیرین در طرح‌های عمرانی مدارس هموار کند.»

در ادامه دیدار، مسئولان شبستر نیز گزارشی از وضعیت موجود پروژه‌ها، نیازهای اولویت‌دار، فضاهای آموزشی فرسوده و طرح‌های در دست اجرا ارائه کردند و بر آمادگی کامل آموزش‌وپرورش و مجمع خیرین مدرسه‌ساز برای همکاری با اداره‌کل نوسازی مدارس استان تأکید نمودند.