در راستای تحقق اهداف نهضت توسعه عدالت آموزشی و با هدف توسعه و بهسازی فضاهای آموزشی و ورزشی منطقه خواجه، خیرین این منطقه برای اجرای سه پروژه آموزشی و ورزشی، مجموعاً ۲۰۰ میلیارد ریال تعهد کردند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان شرقی، این تعهدات در نشستی با حضور مدیرکل نوسازی مدارس آذربایجان شرقی، مدیر آموزش و پرورش خواجه و مدیرعامل مجمع خیرین مدرسهساز استان مورد بررسی و توافق قرار گرفت.
بر اساس توافق انجامشده، اجرای چمن مصنوعی ورزشی به صورت مشارکتی با همراهی اهالی منطقه، دیوارکشی مدرسه میثاق با مشارکت و همیاری اهالی و همچنین احداث یک مدرسه ۴ کلاسه توسط خیرین کانون خدمت رضوی در دستور کار قرار گرفت.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان شرقی در این نشست با قدردانی از مشارکت خیرین و مردم منطقه خواجه اظهار کرد: «امروز در مسیر نهضت توسعه عدالت آموزشی، همراهی مردم و خیرین یکی از مهمترین ظرفیتها برای شتاببخشی به توسعه فضاهای آموزشی و پرورشی است. هرجا مردم پای کار آمدهاند، شاهد اتفاقات ارزشمند و ماندگاری در حوزه مدرسهسازی و توسعه زیرساختهای آموزشی بودهایم.»
وی افزود: «تعهد ۲۰۰ میلیارد ریالی خیرین برای اجرای این پروژهها، نشاندهنده عزم جدی مردم و خیرین منطقه خواجه برای فراهم کردن محیطی مناسبتر برای تحصیل، تربیت و نشاط دانشآموزان است و نوسازی مدارس استان نیز در چارچوب وظایف خود، از تحقق این طرحها حمایت خواهد کرد.»
در ادامه این نشست بر ضرورت تسریع در روند اجرای پروژهها و استفاده از ظرفیت مشارکتهای مردمی و خیرین برای رفع کمبودهای فضاهای آموزشی و ورزشی منطقه تأکید شد.