فرهاد فرهودی، مدیرکل نوسازی مدارس آذربایجان شرقی، به همراه رضا صدیقی، نماینده مردم شریف تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی، از مدارس روستای سیلاب شهرستان آذرشهر و روستای عنصرود شهرستان اسکو بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان شرقی، در این بازدید، وضعیت فضاهای آموزشی، شرایط فیزیکی مدارس، نیازهای عمرانی و تجهیزاتی و همچنین مسائل و کمبودهای موجود در این مدارس مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.
فرهودی در جریان این بازدید با تأکید بر ضرورت توجه ویژه به فضاهای آموزشی مناطق روستایی، اظهار کرد: ارتقای کیفیت فضاهای آموزشی و فراهمسازی محیطی ایمن، استاندارد و شایسته برای دانشآموزان، از اولویتهای ادارهکل نوسازی مدارس استان است و مسائل و نیازهای مدارس مناطق مختلف با جدیت پیگیری خواهد شد.
وی افزود: تحقق عدالت آموزشی نیازمند حضور میدانی، شناسایی دقیق مسائل و برنامهریزی برای رفع مشکلات است و تلاش میکنیم با استفاده از ظرفیتهای موجود و همراهی نمایندگان مجلس، دستگاههای اجرایی و خیرین مدرسهساز، گامهای مؤثری در مسیر توسعه و بهسازی فضاهای آموزشی برداریم.
رضا صدیقی، نماینده مردم شریف تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی نیز ضمن قدردانی از تلاشها و پیگیریهای فرهاد فرهودی، مدیرکل نوسازی مدارس آذربایجان شرقی، در راستای رفع مشکلات و توسعه فضاهای آموزشی حوزه انتخابیه، این اقدامات را نمونهای واقعی از مدیریت جهادی و میدانی عنوان کرد.
صدیقی تأکید کرد: پیگیری مستمر مسائل مدارس و تلاش برای رفع کمبودهای فضاهای آموزشی، گامی مؤثر در مسیر تحقق اهداف نهضت توسعه عدالت آموزشی و فراهمسازی شرایط مناسب و شایسته برای دانشآموزان مناطق مختلف است.
در ادامه این بازدید، مسائل و نیازهای آموزشی مدارس روستای سیلاب آذرشهر و عنصرود اسکو جمعبندی و بر پیگیری موارد مطرحشده و اتخاذ تمهیدات لازم برای رفع مشکلات و ارتقای وضعیت فضاهای آموزشی این مناطق تأکید شد.