Aa
تاریخ : پنجشنبه 14 آبان 1405
کد 2314

جشن تولدی به رنگ مهربانی؛ کیک تولد بزرگان مدرسه‌سازی به کودکان بی‌سرپرست اهدا شد

در حاشیه بیست‌وهشتمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز آذربایجان شرقی، هم‌زمان با سالروز تولد حمیدرضا شاه‌حسینی، رئیس جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور و حاج کرامت اسدی، از خیرین برگزیده سال ۱۴۰۵، آیین ویژه‌ای با حال‌وهوای مهر و نیکوکاری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی، توسعه و و تجهیز مدارس آذربایجان شرقی،  این مراسم، کیک تولد به مناسبت زادروز این دو چهره نیک‌اندیش برش داده شد؛ اما شیرینی این جشن به همین مراسم محدود نماند و در اقدامی ارزشمند و انسان‌دوستانه، کیک تولد به کودکان بی‌سرپرست اهدا شد تا شادی این مناسبت با مهربانی و بخشندگی به دل‌های آنان نیز راه یابد.

این اقدام نمادین، جلوه‌ای زیبا از فرهنگ والای نیکوکاری و نوع‌دوستی خیرین مدرسه‌ساز بود؛ فرهنگی که فراتر از ساخت مدرسه و فراهم کردن فضای آموزش، در گسترش محبت، مسئولیت‌پذیری اجتماعی و سهیم شدن در شادی دیگران معنا پیدا می‌کند.

بی‌تردید، زیباترین جشن تولد آنجاست که شادی آن با دیگران تقسیم شود و مهربانی، سهم کسانی باشد که بیش از همه به آن نیاز دارند.